Over Chesterfield

Wij willen u graag even bijpraten over de Chesterfield.

Modellen kunnen op elkaar lijken maar iedere Chesterfield is uniek en gemaakt voor een bepaald budget. Het is niet te vegelijken met een identiek product zoals bij electronica of witgoed het geval is. Het is geen vast merk, model of type, ongeacht de naam die de verkoper aan het model hangt. Het is niet één vaste fabriek waar alle uitvoeringen vandaan komen. Denkt u daar eens aan, als u online prijzen gaat vergelijken.


Imitatie

Omdat het vandaag de dag lastig is een uitvoering vast te leggen dan wel te verdedigen heeft eigenlijk iedereen vrij spel. Wat wij vooral zien is dat de "oosterse" leveranciers juist met Engelse vlaggen en certificaten smijten om de Engelse stijl lees afkomst te suggereren. Het Land van herkomst wordt door deze dan ook niet op het certificaat vermeld om daarmee geen rechten af te geven. De prijzen zijn vrijwel identiek aan de Engelse makelij maar dat is meer omdat het Engelse pond laag staat en het daarnaast niet onnodig twijfel of vragen oproept. Als u een beetje oog voor detail heeft, denken wij dat u een prima keuze kunt maken.


Een waarborg


Een keurmerk of lidmaatschap zegt iets over garantie... Tegen gepaste betaling is wel vrijwel iedere leverancier, ongeacht wat voor product hij verkoopt van harte welkom.

 

CBW erkend

Hierbij kun je tegen betaling als ondernemer aansluiten. Ongeacht de herkomst, kwaliteit of materialen van je product. Lees ook eens: radar.avrotros.nl/forum


Tot slot

Er is genoeg aanbod op de markt. Een hoger verkoopbedrag zegt niets over de kwaliteit. Als je als leverancier een mooier of beter product wilt laten bouwen, zal je altijd meer betalen al zijn de bijkomende kosten nog zo laag.


Chesterfield vergelijk