Een Chesterfield met korting, aanbieding is stijlvol goedkoper.

DE ACTIE VAN DIT MOMENT HEEFT EEN RODE TEKST 

Onze Chesterfield outlet heeft altijd een prettige korting

Het zijn dure tijden en daarom is een korting of aanbieding zeer welkom. Bij de aanschaf van een Chesterfield meubel zijn er meerdere vormen van een prijsreductie mogelijk. Onze kortingen zijn zeker aanzienlijk maar blijf realistisch en verwacht ook niet dat u op de helft van de verkoopprijs uit gaat komen. Onze prijzen zijn paralel aan de Engelse markt. Natuurlijk doen wij altijd ons uiterste best om een iets lagere prijs te bieden.

Cashback korting op Chesterfields uit voorraad

Mister Chesterfield geeft u een korting in de vorm van een cashback actie. Dit is van toepassing op onze gehele voorraad van 2e-hands gebruikt en nieuwe Chesterfield uitvoeringen. Met deze korting bezorgen we deze meubels kosteloos tot wel 260KM. Buiten deze afstand betaald u zoals altijd slecht een geringe toeslag.
Hoe werkt de CASHBACK actie?
Wanneer u online bij ons koopt rekent u gewoon de bezorgkosten af bij uw gehele of gedeeltelijke betaling.

  • Bij een volledige betaling van het aankoopbedrag storten wij vóór levering deze bezorgkosten aan u terug.
  • Bij een aanbetaling op de producten brengen wij deze bezorgkosten in mindering op het nog te betalen restantbedrag. 

Meer over cashback korting 

Wist u dat onze kortingsactie ook zeer duurzaam zijn?

Wij kopen regelmatig de meest geliefde Chesterfield uitvoeringen extra in om onze transporten aan te vullen. Onze duurzame bedrijfsvoering heeft meerdere voordelen. Dit geld zowel voor zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Omdat wij complete trailers inhuren om de export uit Engeland te doen, is het voor ons aantrekkelijk voor ons om te zorgen dat deze wel geheel gevuld zijn. Deze Chesterfields uit voorraad zijn nieuw en worden netjes in de verpakking aan u geleverd. Een 100% Mister Chesterfield meubel zoals u die u ook kunt bestellen maar dan direct leverbaar met een lagere prijs.

10% Korting op 2e artikel op bestelling maatwerk

Bestel nu bij Mister Chesterfield nieuwe meubelen en ontvang maar liefst 10% korting op de tweede aankoop in Chesterfield maatwerk. Deze korting valt op het laagst geprijsde 2e artikel. Deze actie is geldig tot 15 januari 2023.

Direct naar het Chesterfield maatwerk aanbod

Chesterfield inruildagen bij Mister Chesterfield  t/m 28/02

Tijdens onze inruildagen is het voor veel kopers dé tijd om de oude zitmeubelen te vervangen voor een mooi alternatief. Dit is ongeacht de stijl of staat van uw huidige zitmeubelen. Een extra mooie gelegenheid omdat de inruil u meer oplevert dan een losse verkoop op bijvoorbeeld Marktplaats. Daarnaast is het een zeer prettige optie omdat de meubels ten tijde van de levering direct omgewisseld worden. Meer over onze Chesterfield inruil-dagen

Een Mister Chesterfield showroom-model kopen

Onze showroommodellen worden regelmatig door ons aangeboden. Deze Chesterfield meubels staan bij ons in de outlet omdat wij deze regelmatig vervangen. Maar let op; een showroommodel van Mister Chesterfield is niet van nieuw te onderscheiden omdat wij netjes met onze producten omgaan en zorgen dat de bezoekers dit ook doen. Vraag naar de verkoop van een model in onze winkel of kijk een naar wat voorbeelden.

Meer over onze Chesterfield showroom-modellen

Als u meer dan twee Chesterfield-items bij ons koopt krijgt u altijd een prijsreductie geboden. Voor ons zijn de handelingen namelijk redelijk hetzelfde en dat creëert ruimte voor een korting. Heeft u dus meerdere Chesterfields gezien? Laat het ons dan een berekening maken. 

Mail of bel met ons!

Telefoon: +31(0)70-3950766
Mail: info@misterchesterfield.nl

Kortingen zijn niet toepasbaar in combinatie met andere korting-acties tenzij anders overeengekomen.

CHESTERFIELD-AANBIEDING

Directe links: Originele Chesterfields Meubelen – Chesterfield meubel Den Haag – Echte Chesterfield banken – Chesterfield België – Chesterfield bank – Chesterfield Voorburg – Chesterfield zitbank – Chesterfield bankstellen – Chesterfield stoelen – Chesterfield hoekbank – Chesterfield sofa – Chesterfield salons – Chesterfield zetels – Chesterfield hoeksalons – nieuwe Chesterfields op maat – Chesterfield meubelen Gouda – Chesterfield maatwerk – Chesterfield meubels Utrecht –  tweedehands Chesterfields – Chesterfield Amsterdam – gerestaureerde Chesterfields – Chesterfield Den Haag – Chesterfield korting – Chesterfield meubels Eindhoven – Vintage Chesterfield – Chesterfield stoel – Chesterfield bank – Chesterfield meubelen Den Haag – Over Chesterfields – Chesterfield meubels Rotterdam –  Chesterfield onderhouden – Chesterfield Nootdorp – Chesterfield renovatie –  Chesterfield Imitatie – Chesterfield winkel – Chesterfield nieuw – Chesterfield gerestaureerd – Chesterfield herstel-restauratie – Chesterfield inruil – Chesterfield leder-meubelstoffen – Chesterfield maatwerk – Nieuwe Chesterfields op voorraad – Contact-route

Ma di wo op afspraak open