Chesterfield quality an optical illusion

Is the Chesterfield quality perhaps an optical illusion?

Is the Chesterfield in many cases perhaps an optical illusion? The buyers really have no idea what one is comparing. Because we regularly dissect Chesterfields for repair or cleaning, we are regularly surprised with the processed materials. Even with the more expensive suppliers in the market it is very disappointing. We traditionally offer beautiful 100% solid beech wood frames. This is because, according to our ideas, this is how it should be and is a solid foundation.

Op de getoonde afbeeldingen zal u echter goedkoop plaatmateriaal kunnen zien. Chesterfield an optical illusionDe structuur van plaatmateriaal is aan de zijkanten niet erg geschikt om goede verbindingen te maken. Daarnaast is tevens de rugkwaliteit vering en het nylon touw van de knopen zijn tevens slordig over de scherpe hoeken van het frame vastgezet. U kunt zelf wel bedenken hoe kwetsbaar dit is bij het bewegen van de stoffering. Op onze ons label en kwaliteit pagina  kunt u zien wat onze toegepaste materialen zijn. Voor ons is een eerlijk product altijd leuker om te leveren dan een illusie.

Een Chesterfield vergelijken is best lastig voor een leek. Op de onderstaande foto kunt u een uitvoering zien waar materialen als mdf – multiplex en underlayment zijn toegepast in plaats van beukenhout waar men wel mee adverteert. Ook de manier waarop de knopen zijn vastgezet en de soort vering is volgens ons niet ideaal. Dit meubel was alles behalve goedkoop in aanschaf.

Ma di wo op afspraak open