Mister Chesterfield delivers the most beautiful seats to your home

Bent u op zoek naar een nieuwe Chesterfield salon? Kijk dan ook eens over de grens bij Mister Chesterfield. Het is minder ver dan u denkt. Onder ons eigen Chesterfield label bouwen wij de mooiste zetels op maat. Het ontwerp zal geheel aan uw vormgeving, wensen en afmetingen voldoen. We hebben een mooie collectie van modern tot tijdloos vintage en retro zetels, sofas en salons te koop. Van een klein of groot formaat zetel kunt u desgewenst een longchair geleverd krijgen. Misschien is de combinatie pas helemaal af met een hoeksalon maar dat is persoonlijk.

Vertel ons wat uw wensen zijn en wij creëren samen een mooi Chesterfield meubel wat precies in uw interieur past. Het ontwerp krijgt u geheel in kleur te zien. Het is een echte aanwinst voor uw interieur. Het zijn niet alleen mooie meubelen om naar te kijken, maar ook fijn om in te zitten. Onze collectie wordt uitsluitend in Engeland geproduceerd, de prijzen zijn voor onze maatwerk zetels vrijwel identiek aan bestaande modellen. Maar een Chesterfield koop je meestal niet voor een korte tijd dus kan men maar beter kieskeurig zijn.

We deliver your seats in Belgium at no extra cost. Be surprised by our versatility, take a look around our online Chesterfield store and if you have any questions or suggestions, please feel free to contact us.

Here you can click directly to:
New Chesterfields
Restored Chesterfields
50+ Chesterfields Specials
Clearance – sale – outlet page

CONTACT