Laatste Chesterfield Nieuws

Het laatste nieuws en ervaringen van Mister Chesterfield.

Voor een mooie Engelse Chesterfield is een ritje naar zuid Holland een goede keus. De aantrekkelijke prijs zal u verbazen als daadwerkelijk uw ultieme Chesterfield heeft samengesteld. Geen standaard uitvoeringen, maar alles geheel op maat gemaakt. Altijd 100% naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Komt u vrijblijvend langs in onze winkel? Wanneer u buiten de vaste openingstijden een afspraak maakt kunnen wij zeker alle tijd voor u nemen om het geheel tot een succes te maken. Zo wilt u toch ook het liefst een Chesterfield kopen?

Chesterfield Drenthe
U woont in de regio Drenthe? Een rit naar Mister chesterfield is nooit tevergeefs.

Bezorging in uw regio is geen probleem en vooraf informatie kunt u inwinnen op tel. nummer 070-3950766 Hans van der Ham.

Chesterfield prijzen

Chesterfield prijzen; op internet als indicatie natuurlijk fijn om te lezen, maar realistisch? meestal niet. Niet gelijkwaardige producten hebben ook géén vergelijkbare prijzen. Het vergelijken is iets wat u het beste kunt doen in de Chesterfield-showroom zelf. Wij geven u puur advies om de juiste keuze te maken, een tevreden koper maakt immers ( ook na levering ) goede reclame voor je "toko" 

Mister Chesterfield kan eventueel ook uw oude Chesterfield nieuw leven inblazen. Reinigen, op kleur brengen en het zitcomfort weer terugbrengen. Door onze jarenlange ervaring sinds 1945 gaan wij unaniem een goed eindresultaat.

Chesterfield Inkoop
Wij kopen ook uw klassieke zitmeubels / Chesterfields in van u als particulier. Netjes contant geregeld met een vriendelijke behandeling. Graag mailen met duidelijke foto's, afmetingen, de plaats waar de meubels staan en wat voor bedrag u in gedachte heeft. Wij overwegen altijd de bijkomende kosten die wij gaan maken zoals vervoer garantie en herstel. Dit alles om de nieuwe eigenaar ook weer iets moois te kunnen bieden. Meer over deze werkzaamheden kunt u lezen op: Chesterfield Restauratie

Chesterfield zilver

Chesterfields in zilver. In eerste instantie met een beetje dubbel gevoel. Lijkt het niet heel erg op kunstleder? Na het bestellen van onze showroommodellen zijn alle twijfels weg... wat mooi ! Helemaal niet kunstmatig of nep. Een kwaliteit rundleer waar u op kunt krassen wrijven en aan kunt trekken. Het is enorm sterk en kan tegen een stootje! stalen zijn hier voor handen, zelfs een hele huid. En natuurlijk hier als model Leeds in de showroom. Dat dit zilverkleurige leer stijlvol is hangt af van het interieur. Maar mooi is het zeker. Kwaliteit zal altijd overwinnen... We beat the best

Chesterfield België

Mister Chesterfield is uw vertrouwde leverancier voor het prachtige België. Leveringen aan onze gewaardeerde zuiderburen zijn dan ook in veel gevallen gratis.

Het kopen van een kwalitatief goede chesterfield sofa, zetel of salon is ook in België helaas niet gemakkelijk. Eigenlijk is er bijna alleen maar aanbod van oosterse uitvoeringen en dat is jammer als u graag een Engelse makelij wilt aanschaffen. Des te meer een reden om een klein stukje over de grens te kijken. Wij hebben inmiddels al buiten Antwerpen, Mechelen en Brussel in geheel het land geleverd.

Onder deze link kunt u onze tweedehands / oude / gerestaureerde items bekijken.

Onder deze link kunt u onze nieuwe collectie op maat bekijken.

Wij wensen u veel plezier op onze website en mocht aanvullende informatie wenselijk zijn kunt u bellen met Mister Chesterfield zelf: Telefoon: 0031 624242027 Hans van der Ham. Bij de oriëntatie op 'n echte Engelse Chesterfield, nieuw, gebruikt of nieuw in een old / vintage-style, kunnen wij u verzekeren dat een ritje naar Holland nooit tevergeefs is.

Chesterfield hou van Holland

Tegenwoordig is vrijwel iedere kleur in leder of stof op een Chesterfield leverbaar. Leuke voorbeelden kunt u tevens zien in het populaire RTL televisie programma Ik hou van Holland. Dit met alom geprezen presentatrice Linda de Mol. Wij leveren u iedere Chesterfield bank of fauteuil op maat zodat het altijd een schot in de roos is

Witte Chesterfield

nteresse in een mooie witte Chesterfield ? neem dan contact op, zodat wij uw ideeën kunnen inventariseren en een offerte op maat kunnen maken. U kunt ook geheel vrijblijvend langskomen in onze atelier. Wanneer u een afspraak maakt kunnen wij alle tijd voor u nemen om u geheel vrijblijvend te informeren en rond te leiden. De mooie frisse uitstraling van het wit geeft een heldere uitstraling in uw woonkamer. Een tintje meer beige is ook mogelijk. U zal verbaast zijn hoeveel kleuren wit er ook in Chesterfield leverbaar is. Let op, de keuze van het leer is extra belangrijk als er na een ongelukje gereinigd moet worden. Een goed advies is dus zeker bij een witte Chesterfield weer een pre. Witte Chesterfield

Zwarte Chesterfield

Een Chesterfield bank in zwart ... geweldig. Een echte eye-catcher in het interieur, met een zeer hoge restwaarde. Leverbaar in ieder model uit onze collectie, of naar uw eigen ontwerp. In mooi vintage black of misschien wel hoogglans, natuurlijk is de keuze weer aan u. Wilt u een echte zwarte Chesterfield neem dan contact op, zodat wij uw ideeën kunnen inventariseren en een offerte op maat kunnen maken. U kunt ook geheel vrijblijvend langskomen in onze atelier. Wanneer u een afspraak maakt kunnen wij alle tijd voor u nemen om u geheel vrijblijvend te informeren en rond te leiden.

Enkele leuke reacties

Fam. Wijne:

Hallo Hans,

Geweldig hoe jij ons geadviseerd heb bij de aankoop van onze Chesterfield. Wij danken jouw eveneens voor je de professionele, snelle levering en de foto’s.

Het was bijna een feestje om vanmorgen de kamer binnen te komen, inderdaad de grootte is even wennen, maar we willen zeker geen ander formaat. De combinatie met de fauteuil is gewoon geweldig.

Bastiaan heeft “De Troon” al bijna in zijn bezit. Gisteren was hij er niet uit te slaan en vanmorgen zat hij weer prinsheerlijk in “zijn” stoel.

Wij wensen jou fijne Paasdagen en veel succes met je onderneming. Mochten wij mensen aansteken met onze Chesterfield, wij zullen Mister Chesterfield zeker adviseren.

Hartelijke groet,

Pieter-Bas en Anouk Wijne.

 

Fam. Peters Volkel:

Beste Hans,

We hebben vandaag de kussens ontvangen, en onze  eerste indruk ... ze zitten  formidabel zeg wat een verschil.

Over een week berichten we je nog een keer,zoals afgesproken hoe Eva ze dan ervaart.

Tot slot heb ik een paar foto's bijgesloten van de andere Italiaanse bank die ik heb gesloopt.

Zoals je ziet zit ook hier op 2 plaatsen spaanderplaat verwerkt.

Ik ben blij zoals je ons vertelde, dat wij nu 2 banken hebben waar deze materiaalsoort niet in word verwerkt uitsluitend beukenhout.

Groeten uit Volkel.

Jurgen & Eva.

Ontvangen 14-05-2011

fam. Van Vught / Uden:

 

Fam. Brok / 's-Gravenhage.

Beste Hans,

Middels deze wat onpersoonlijke weg wil ik je bedanken voor de uitstekende geleverde service aan mijn Bradford bankstel.

De manier waarop jij je beloftes waarmaakt is ongelooflijk en de snelheid van reageren grenst aan het onwaarschijnlijke.

Geen moeite is je teveel om maar vooral er voor te zorgen dat je klanten tevreden zijn en blijven.

Je verzint geen smoesjes waarom iets niet kan of  niet is gedaan, je zorgt ervoor dat de dingen gewoon gebeuren.

Vanzelfsprekend zal ik binnen mijn sociale omgeving en op internet hoog opgeven van jou kwaliteiten, service en actie bereidheid. Er zijn niet veel zaken meer in Nederland over die op het zelfde niveau staan als Mister Chesterfield.

Ik denk dat de oprichter van dit bedrijf trots zou zijn.

Vanzelfsprekend staat het je vrij om deze email voor pr doeleinde te gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Ronald Brok.

Ontvangen 18-08-2011

Fam. Van Rossum / Katwijk.

 

Het aanbod Thaise, Chinese of oost Europese Chesterfields is groter dan ooit. Geen probleem natuurlijk. maar dat het onder het mom van Originele Engelse Chesterfield voorgeschoteld en verkocht wordt verdiend natuurlijk niet echt de schoonheid prijs. Als het een vergelijkbaar product is hoef je toch niet te liegen over de herkomst van het product. Wij doen ondanks onze ideeën over dit liever geen uitspraken over deze manier van handelen. Al onze Chesterfields komen in ieder geval uit Engeland, een degelijk adres en kwestie van traditie en vertrouwen... en dat is nou precies waar wij zo graag op bouwen. Indien u zich aan het oriënteren bent naar nieuwe of gebruikte Chesterfieldmeubelen, is een bezoek aan onze Chesterfieldshowroom nooit tevergeefs. De meeste mensen hebben een geheel eigen idee over hoe de nieuwe aanwinst eruit zou moeten zien, maar zijn vaak toch verbaast dat er binnen onze misschien zo standaard ogende collectie ontzettend veel mogelijkheden zijn. Zo is de basis, zoals de opbouw van armen en rug buiten de hoeveelheid - rijen knopen redelijk standaard. Voor deze (misschien wat te veel) mogelijkheden kunt het beste op onze maatwerk pagina kijken. Aanpassingen zijn heel erg betaalbaar door onze "part of the deal" afspraken met ons atelier in Engeland. Voor u heel belangrijk om de gewenste uitstraling of comfort geleverd te krijgen. Na een hectische dag wilt u toch ook comfortabel zitten?

Als u op internet een indruk heeft gekregen over hoe uw Chesterfield er ongeveer uit zou moeten zien, reist de vraag: Wie gaat het meubel leveren.Wij zijn er kort over:

Ga die meubels in het echt bekijken en laat u niet verleiden door een mooi plaatje!

Zoals al eerder aangegeven kun je van een foto of catalogus nu eenmaal niet een zitmeubel kopen. De voor en nadelen van bijvoorbeeld een vaste zitting, een zit-diepte of gebruik van een bepaalde vulling kunt u alleen real time voelen.

Wij tonen u graag onze uiteenlopende modellen die u op veel details nog kunt finetunen. Wij nodigen u graag uit om deze Chesterfields in zijn puurste vorm aanschouwen en daarmee een goed Chesterfieldvergelijk kunt maken. 

Het vervangen van zitkussens is nog steeds een mooie manier om uw bestaande Chesterfield er weer fris bij te zetten. Op onze restauratie pagina kunt u meerdere voorbeelden bekijken hoe fraai dit oogt. Restauratie 

Heeft u vragen bij de oriëntatie van een nieuwe Chesterfield? Wij staan u graag te woord en onder ons tel. nummer 070-3950766

Mister Chesterfield naar Zoetermeer. Het is altijd prettig om een levering om de hoek te hebben. Op slechts een 10 a 15 minuten rijden bent u vanuit Zoetermeer al bij de chesterfield expert van de lage landen beland. Hoe fijn is het om op zo'n korte afstand een leverancier te hebben die weet waar hij over praat. Een Engels topproduct en qua prijs zelfs vergelijkbaar met een oosterse variant.

Een Chesterfield koop je voor een langere tijd. Ook al zijn de prijzen redelijk te vergelijken met een gemiddeld bankstel, dit heeft alles te maken met de lage stand van het Engelse / GBP. Zeer mooie materialen zijn verwerkt tot een prachtig eindresultaat.

 

Chesterfield op maat in een meubelstof ? U kunt uw eigen stof of leder aanleveren en er een mooi model bij kiezen... met of zonder knopen, hoe leuk is dat.

Chesterfield zuid Holland een puur Engels product - korte levertijd - maatwerk - service en gratis levering op de nieuwe exemplaren. 

Wij verheugen ons op de nieuwe Chesterfields. Altijd is het weer leuk om te zien dat inspanningen zijn vruchten afwerpen.

Toch weer steeds nieuwe inspiratie om leuke Chesterfield modellen te realiseren. Het eindproduct is telkens weer een onthulling.

De vlietdagen zijn inmiddels een succes te noemen. De plaatsen gelegen aan het Rijn-schiekanaal, ook wel de Vliet vieren dat dit water door hun plaats heenloopt. Het verkeer wat vandaag naar onze Chesterfield winkel wil komen zal een stukje eerder moeten parkeren en te voet moeten komen. Het parkeren is in onze omtrek gratis, dat is vandaag de dag best uniek te noemen.

Chesterfield koopzondag Mister Chesterfield is buiten de aangegeven openingstijden altijd geopend na telefonische afspraak. Drempelvrees hoeft u niet te hebben. Wij zijn gewoon geopend als altijd, niet anders dan normaal alleen als het u het beste uitkomt. Hoe mooi is dat. 

 

Dé Chesterfield leverancier van Den Haag, klinkt natuurlijk niet echt bescheiden maar toch is het waar. Het Zuid-Holland is onze thuishaven, al leveren we ook veel buiten onze regio. Komt u zelf ook eens ervaren dat het maar slechts 5 a'10 minuten rijden is vanaf centrum Den Haag?

Toch weer leuk om te zien. Zodra de fractiekamer van D66 in het nieuws is zie ik de door ons geleverde Chesterfield set. Het gaat hier om een Leeds 195 + 220 cm breed, Newcastle van 210 cm breed en twee Liverpool fauteuils. Alles in het mooie Old English leather.

 

Afgelopen zaterdag weer succesvolle levering in het centrum van Antwerpen gedaan. Een zeer malle doorgang maar een zeer sfeervol herenhuis. De bewoners hebben wel gevoel voor stijl moet ik zeggen, prachtig! De afstand is eigenlijk best te overzien, zeker als je de drukste tijden kunt vermijden.

Een stijlvol interieur? Persoonlijk zie liever wat minder items, les is more! Overvolle interieurs zijn passé, toch wil dat niet zeggen dat het niet een mooie huiselijke sfeer kan zijn. Vooral de kleurkeuze is belangrijk, daarnaast sprekende items zoals b.v. een mooie Chesterfield fauteuil die er uit springt. Eye-catchers maken het geheel spannend en niet alledaags. Er zijn tenslotte al genoeg interieurs die op elkaar lijken.

Bij een zoektocht naar een Chesterfield bankstel doet u er verstandig aan om op meerdere locaties te gaan kijken. Vergelijk de afwerking en natuurlijk het zitcomfort. ( vergeet daarbij niet dat u na een eind lopen ook op een krukje al lekker zit ) Het bekende grote woonboulevard verhaal;  ''ik ben blij dat ik even zit,, realiseer wel dat een aantal uren doorbrengen op dit meubel een ander verhaal is.

De oriëntatie van een Chesterfield met Scheveningen combineren? Mensen die niet zo dicht bij het strand wonen maken er vaak een dagje uit van. Niet voor niets combineren geïnteresseerden een bezoek aan Mister Chesterfield met een paar uurtjes naar strand. Al in een minuut of 15 kunt u met de voeten in het zand staan. Het strand van Wassenaar of Katwijk is trouwens ook een prima optie. Makkelijker parkeren en wat minder druk.

Vandaag weer een Chesterfield naar Friesland gebracht. Niet naast de deur, maar wel waardering voor de rit die de kopers naar de winkel hebben gemaakt. Met een voldaan gevoel nu weer terug naar huis. De omgeving is trouwens ook geen vervelende bijkomstigheid.

Vroeger was de keuze van samenstelling vooral een complete Chesterfield set. Volle woonkamers als een Chesterfield showroom volgepropt, vaak in combinatie met druk antiek. Nu maakt men meer de keuze ban b.v. Luchtige stoffen meubels, fauteuils en kiezen daarbij als bank Chesterfield. Nu koopt men liever een grote Chesterfield bank, moet je natuurlijk wel de ruimte hebben, maar aan een wand kun je toch al snel een 260 cm kwijt.

Waarom zou je een Chesterfield reinigen en ontsmetten??? Vandaag kreeg ik de vraag weer. Op de volgende site kunt u er meer over lezen: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/55559-huisstofmijt-in-huis.html Het lijkt mij dat deze vraag hierna overbodig zal zijn.

Vandaag een weer een tevreden klant, ditmaal voor de mooie kasteelbank. Ze was speciaal op zoek naar een "frisse" gebruikte bank... '' het leer is dan véél mooier ,, en ja, ik het met haar eens. Het zo leuk om te horen dat deze mensen precies zien wat je zelf ook zo kunt waarderen.

Vandaag weer een levering gedaan van een mooie Chesterfield bank in Drenthe. Wat een prachtige omgeving trouwens, geweldig.

Onze Chesterfield collectie 2016: ook dit jaar zullen we weer met een aantal mooie uitvoeringen op de markt komen. Medio Maart zullen de eerste modellen in onze showroom staan. Mede hierdoor zullen er ook weer een aantal "oude" Chesterfields in onze outlet komen. Deze zijn echter wel altijd in nieuwstaat.

Postcodeloterij: één miljoen valt in Leidschendam. Hier in Leidschendam is er op nieuwjaarsdag 2012 een prijs gevallen van de postcodeloterij, meevaller voor alle mensen zonder prijs... Iedereen kan bij ons een Chesterfield kopen. wij leveren voor iedereen en elk budget een kwaliteitsmeubel.

U heeft behoefte aan een persoonlijke service bij de aanschaf van uw Chesterfield ? u heeft bij Mister Chesterfield vanaf een bezoek aan onze Chesterfieldshop tot de levering van uw meubel in alle gevallen direct contact met de eigenaar.

Zojuist weer een witte Chesterfield verhuurd aan SBS 6 Met een prachtige Mister Chesterfield op televisie kan ik het niet laten om het programma nogmaals te bekijken op uitzending gemist. Vaak wel leveren op korte termijn maar dat hoort erbij.

Kerstdagen 2011 staan weer voor de deur iedereen heeft natuurlijk netjes op tijd z'n pronkstuk in huis. Laat de kerstman maar komen... kan die ook eens ervaren dat een Chesterfield lekker kan zitten!

Speciale openingstijden ... of lastige openingstijden bij Mister Chesterfield ??? NO WAY! Even opbellen en wij gaan gewoon "net zo" open als normaal, op tijden wanneer u het 't beste uitkomt.

In onze Chesterfield outlet kunt u een mooie kwaliteit tegen interessante prijzen kopen, kijk eens op deze site voor een indruk.

Internet geeft mensen vooral een indruk van uitstraling van een Chesterfield, hoe zit het met het comfort ervan?

Vroeger was Waddinxveen de plaats van de meubels, ambachtelijke schrijnwerkers met oog voor kwaliteit, helaas is er weinig van over.

Vandaag weer een prachtig oud exemplaar gekocht, altijd weer leuk om te zien hoe een meubel gekoesterd is, nu weer op zoek naar een nieuwe liefhebber.

In Noord Holland hebben ze ook smaak, niet alleen omdat ze bij Mister Chesterfield gekocht hebben hoor... Het is leuk om te zien dat mensen weten wat ze willen. Kleuren combineren in het interieur. Voor de kleur hadden ze mij dit keer niet nodig, het soort leer wel. De afwerking van een lederhuid is bepalend voor de uitstraling en sfeer van het zitmeubel.

Oude zwarte Chesterfields zijn schaars, een oude Chesterfield die recent gespoten is wel, maar absoluut geen aanrader. In de plooien kunt u vaak de originele kleur zien!

Een tweedehands bank of stoel is niet vies. Natuurlijk zit er vooraf een hoop werk in om alles fris en schoon te krijgen, gaat ook niet vanzelf!

Veel van onze clientèle hebben in het verleden een aanzienlijk bedrag voor een Chesterfield betaald, nu het Engelse pond laag is kan men tegen een prima prijs een gelijkwaardig product kopen.

Vanmorgen terug uit Engeland, wederom een succes te noemen, fijn om de Chesterfield passie te kunnen delen.

Komt u met een marktplaats Chesterfield ? Dat is helemaal geen probleem! De reiniging, reparatie of herstel voeren wij bij iedere Chesterfield uit. Waar ook gekocht.

Morgenavond op de boot naar Engeland o.a. details uitwerken voor een aantal nieuwe chesterfield ontwerpen.

Zo enthousiast over onze zilveren Chesterfield, een mooie rustige kleur en zeker geen plastic uitstraling.

Wij kunnen niet wachten om onze nieuwe Chesterfields binnen te krijgen, deze week leveringen rondom Den Haag ook wel 's-Gravenhage, Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch. Maar zo kom je nog eens ergens!

Iedere Chesterfield restauratie blijft een uitdaging om het beste resultaat te krijgen, maar vooral de oude sfeer te behouden.

Vandaag ruimte gemaakt en voorbereidingen getroffen voor onze nieuwe Chesterfield-collectie.

Veel mensen genieten buiten van het mooie weer, u kunt op dit soort dagen ook de beste deals bij Mister Chesterfield maken.

De Zeeuwse lucht heeft mij vandaag even een paar minuten doen stoppen. Als je in Zeeland aan het leveren bent moet je dat soms even combineren. Ontspanning ten top, gelukkig mag ik er regelmatig leveren.

Daar doen we het nou voor... nog even de ochtend erna bellen om te zeggen hoe blij ze met de gerestaureerde Chesterfield fauteuil zijn.

Inmiddels al succesvol meerdere Chesterfields in België geleverd, wat een prettig buren hebben we toch. Ook zij hebben ook oog voor detail...

Chesterfield zetels sofa's noem maar op.

Wij leveren u o.a: Chesterfields, Chesterfield stoelen, Chesterfield banken, Chesterfield fauteuils, Chesterfield meubelen, Bureaustoelen ,Dinerbanken, Hoofdborden, Horecameubilair, 2e hands Chesterfields, Chesterfield, chesterfields, chesterfield groothandel, chesterfield zithoek, zitbank, chesterfield banken, chesterfield bank, chesterfields, chesterfield import, chesterfield bankstel, chesterfield showroom, chesterfield meubelen, tweedehands chesterfield, chesterfield renovatie, chesterfield restauratie, zitmeubelen, wingchair, captainschair, captain, engels, engelse en vintage Chesterfields aan.

Enkele voorbeelden van Chesterfield modellen in de markt zijn: Glenwood – Salisbury – Charlotte – Burnley – Salisbury – Byron – Rossendale – Glenwood - Canterbury – Bristol – Edinburgh – Baltimore – Albany – Woburn – Blenheim – Oxford – Suzanne – Georgian – Colchester – Haslingden – Scrolled – Charlotte – Nottingham – Sarah – Nottingham – Westminster – Corner Glenwood – Victorian – Stand up chair – Pendle – Henley – Regency – Gainsborough – Colchester – Georgian – Captains chair – Directors chair – Office chair - Georgian Wing Chair – Tilt and swivel – Diner chairs – Recliners – Slipperbox – hocker – footstool – Library chair – Study – Salisbury – Queen Anne – Dinner chair Chesterfield model Sandhurst – Buckingham – Sandringham – Burnley – Bolton – Cavendish – Windsor – Richmond – Cambridge – Hampshire – Majestic – Lincoln - Derbyshire – Victorian – Highlander – Ambassador - Plainwing – Highback – Chippendale – Brisbane – Rookstoel – Viscount – Portland - model City chair – Court chair – Winston chair – London chair – Mountbatten chair – President chair – Broadway swivel chair – Chairman’s chair – Pedro swivel – Dean chair – Stratford tub chair – Buckingham club chair – Hannah – Houghton – Tiffany tub chair – Canterbury – Chaises longues – sofa – Belmond – Victoria - Connaisseurs

!