Chesterfield Amsterdam

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ook Amsterdam gaat gelukkig voor Engelse kwaliteit!

De echte liefhebber gaat voor een echte authentieke Engelse kwaliteits Chesterfield en weet dat deze meubels een must have in uw interieur zijn. Koop daarom niet zomaar bij de eerste de beste Chesterfield showroom die het met veel toeters en bellen onder uw neus wrijft. Maar bezoek ook de showrooms van andere aanbieders. Een zitmeubel koop je niet van een plaatje dat weet iedereen. Het is daarom aan te raden om deze ter plaatse te bekijken. Een goed advies is meer dan vertellen hoeveel zitplaatsen een tweezits heeft.

Na veel leveringen in Amsterdam heeft Mister Chesterfield nog steeds veel plezier in het leveren aan deze bruisende stad. Al gaan de meubels meestal niet door het trappengat naar boven, via een verhuislift of takel is over het meestal prima te doen. Omdat wij regelmatig in Amsterdam en omstreken leveren hebben wij goede, betaalbare connecties wat betreffende het inzetten van een verhuislift. 

Voor een gerestaureerde, nieuwe Chesterfield zien wij u graag tegemoet. Een rit naar Leidschendam is nooit tevergeefs.

Vanaf Amsterdam is het slechts een 40 minuten rijden naar Leidschendam. Internet is leuk... maar hoe het zit dat is een raadsel??  Voor een gerestaureerde en nieuwe Chesterfields zien wij u graag tegemoet.

Wij zeggen het nog maar eens... een rit naar Leidschendam is nooit tevergeefs.

In het bovenstaande menu kunt u zich alvast oriënteren en mocht u direct advies of aanvullende informatie wensen?

Bel dan met Mister Chesterfield op : 070-3950766