Over Chesterfield

Wij willen u graag even bijpraten over de Chesterfield.

Modellen, namen kunnen op elkaar lijken maar iedere Chesterfield is uniek en gemaakt voor een bepaald budget. Het is niet te vegelijken met een identiek product zoals bij electronica of witgoed het geval is.

Imitatie

Waar zal de Engelse Chesterfield vandaan komen? Het model heeft van oudsher een zeer degelijke reputatie opgebouwd. Een Chesterfield kocht je immers voor het leven, mocht dit wenselijk zijn. Oude Chesterfields zeggen ons genoeg over de kwaliteit. Vandaag de dag heeft iedereen vrij spel om een kwaliteit te verwerken die gerelateerd is aan budget of doelgroep. Er is geen vaste fabriek die een Chesterfield maakt. De vorm van Chesterfield is veel aangeboden maar zegt niets over de verwerkte materialen. 

Wikipedia

Dat uitgerekend dé showroom van het oosterse aternatief een rammelende stand van zaken wil geven is wel heel erg hypocriet te noemen. Notabene zijn het juist zij die grootschalig teksten als, Original Chesterfields, en origineel Engelse Chesterfields van (eigen merk) toepassen. 
Origineel is namelijk de een uiting waar de Engelse leveranciers volgens hen niet over mogen praten. Ziet u één van deze uitingen... dan weet u genoeg. Wij hebben het namelijk over Chesterfields van Engelse makelij, dit is inclusief certificaat/verklaring van Engelse makelij.

Een waarborg

Een keurmerk of lidmaatschap zegt iets over garantie... Tegen gepaste betaling is wel vrijwel iedere leverancier, ongeacht wat voor product hij verkoopt van harte welkom.

 

CBW erkend

Hierbij kun je je als ondernemer (tegen betaling) aansluiten. Herkomst of kwaliteit van je product is hier niet belangrijk. De koper krijgt garanties v.w.b. een aanbetaling bij een faillissement van de leverancier. Lees ook eens: radar.avrotros.nl/forum

 

Prijs / kwaliteit

Er is genoeg aanbod op de markt. Een bedrag bij een fraaie foto zegt niets over de kwaliteit die u in de winkel aantreft. Een fotograaf zet de sfeer neer zoals het de doelgroep aanspreekt. De oplossing is zelf gaan kijken!


Een foto is leuk, maar een Chesterfield moet je ervaren.