Over Chesterfield

Wij willen u graag even bijpraten over de Chesterfield.

Modellen, namen kunnen op elkaar lijken maar iedere Chesterfield is uniek en gemaakt voor een bepaald budget. Het is niet te vegelijken met een identiek product zoals bij electronica of witgoed het geval is.

Origineel

Op internet kunt u veel creaties lezen om u de enige echte orginele Chesterfield (van eigen merk) te verkopen. Het is inderdaad een "origineel" van het bedrijf, maar niet zoals de goedgelovige het leest. De enige echte originele Chesterfield, die verkopen zij zeker niet!

Imitatie

Waar zal de Engelse Chesterfield vandaan komen? Het model heeft van oudsher een zeer degelijke reputatie opgebouwd, die kocht je spreekwoordelijk voor het leven. Oude Chesterfields zeggen genoeg over de kwaliteit. De vorm van Chesterfield is veel aangeboden maar zegt niets over de verwerkte materialen. 

Een waarborg

Een keurmerk of lidmaatschap zegt iets over garantie... Tegen gepaste betaling is wel vrijwel iedere leverancier, ongeacht wat voor product hij verkoopt van harte welkom. 

CBW erkend

Hierbij kun je je als ondernemer tegen betaling aansluiten. Herkomst of kwaliteit van je product is niet belangrijk. De koper krijgt alleen garanties v.w.b. een aanbetaling bij een eventueel faillissement e.d. van de leverancier. Lees ook eens: radar.avrotros.nl/forum 

Prijs / kwaliteit

Er is genoeg aanbod op de markt. Een bedrag bij een fraaie foto zegt niets over de kwaliteit die u in de winkel aantreft.

Online kopen?

Online een zitmeubel kopen is volgens ons geen beste optie. Zit-comfort kunt u niet online ervaren. De oplossing is gewoon zelf gaan kijken en vooral zitten!

Een foto is leuk, maar een Chesterfield moet je ervaren.